WEDSTRIJD I.S.T. Cocoon Ham - Bosphorus Beverlo  1 - 3  (0-2)

DATUM 19-09-2003  21:00

DOELPUNTEN 3’ (0-1), 11’ (0-2), 28’ (0-3), 42’ (1-3) Ivan Cools assist Niko Kopriva

VERSLAG De tegenstanders zijn jonge, snelle, technische voetballers. Dat is maar al té duidelijk vanaf aanvang. Wij zijn nog maar net begonnen en we hebben een vrije schop tegen. Mooi in de linkerbovenhoek, 0-1. Muur slecht opgesteld of gewoon prachtig doelpunt? Zeker is dat het tweede het gevolg is van het eerste. Bijna halverweg eerste helft : man staat volledig vrij en kan van kortbij inschieten, 0-2. Toch hebben we geregeld kansen gehad. Maar het lukt gewoon niet. De tweede helft is weer eens net bezig en het staat al 0-3. Dan krijgen we de kans om alles goed te maken. Op één kwartier vóór tijd krijgt de doelman van de tegenpartij rood wegens handspel buiten het doelgebied. Had hij dit niet gedaan dan was het zonder twijfel een doelpunt geweest. We mogen dus even tegen vier spelen, tot er een goal ‘valt’ of tot de 5 minuten om zijn. Na vier minuten lukt het, mooie aktie en goal : 1-3. Maar verder dan dit geraken we niet. Proficiat aan de tegenstander ... ze waren de betere.